Zonnepanelen Tilburg

Ben je op zoek naar zonnepanelen Tilburg? Dan hoef je niet verder te zoeken, want Zonnepaneelduo B.V. is het juiste adres voor de beste zonnepanelen.Dit bedrijf heeft namelijk al veel verschillende klanten geholpen met het verkrijgen van de allerbeste kwaliteit zonnepanelen. Hierdoor heeft het bedrijf al veel ervaring in het verkopen, afleveren en het plaatsen/installeren van de zonnepanelen. Zo heeft Zonnepaneelduo B.V. veel aan te bieden als het gaat om het verkopen van zonnepanelen Utrecht. Zo heeft het bedrijf 3 verschillende soorten zonnepanelen te koop. Hieronder mag je vatten:

  • Standaard zonnepaneel
  • Premium zonnepaneel
  • Power zonnepaneel

Verder gaan we wat verdiepen in alle 3 de zonnepanelen en wat deze voor voor en nadelen hebben in tegenstelling tot de andere.

Standaard zonnepaneel is voor iedereen gemaakt

Zoals de naam van het zonnepaneel het eigenlijk al zegt, is het standaard zonnepaneel pakket gemaakt voor iedereen die graag een zonnepaneel wilt. De goedkopere optie in vergelijking met de andere, maar dat komt ook omdat er verder niks speciaals aan de hand is met een paneel zoals deze. Zo wordt deze op de normale manier aangesloten, wekt deze geen of minder stroom op als alle andere standaard panelen. Het is simpelweg gewoon een van de vele soorten zonnepanelen, niks extra’s, niks speciaals.

Premium zonnepanneel is de wat geavanceerdere standaard paneel

Het premium paneel is de normale standaard zonnepaneel, maar dan met een premium laagje erboven. Zo kan je verwachten van dit paneel dat deze wat meer stroom produceert als de standaard, maar wel hetzelfde rendement behoudt. Ook deze wordt op de algemene manier aangesloten en heeft verder ook niks speciaals. Het enige wat dus verschilt is de stroom winst, en natuurlijk betaal je voor dit paneel dan iets meer als de standaard. Maar dat het je aan de naar premium al kunne zien aankomen.

Power paneel

Verklapt de naam het eigenlijk nu weer niet? Ja, dat doet het zeker. Een powerpanel staat er echt om bekend om de meeste stroom te leveren als het gaat om de vergelijking met de andere 2 zonnepanelen Tilburg van Zonnepaneelduo B.V. Dit zonnepaneel heeft een grotere wattpiek en levert hierdoor nog veel meer stroom op. Ook is deze nog wat duurzamer als de andere panelen van het bedrijf. Ook is dit het zonnepaneel type die je tegenwoordig veel ziet op de Nederlandse daken. Natuurlijk schiet de prijs van een powerpanel natuurlijk omhoog.

Zonnepanelen Tilburg

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *